Park- en Citymanagers

Bijeenkomst Citymarketing

Afbeelding uitnodiging aangepast

Een meerwaarde door samenwerking van Citymarketing, Centrummanagement & gemeente - 29 november

Stichting CLOK en Netwerk Citymarketing Nederland bundelen hun krachten en organiseren samen een bijeenkomst over de meerwaarde door samenwerking tussen Citymarketing, Centrummanagement en gemeente. Tijdens deze bijeenkomst ontdekt u de laatste innovaties op het gebied van positionering en profilering van citymarketing, centrummanagement en de doelstellingen van lokale overheid. Wil je de binnenstad of het winkelcentrum op de kaart zetten? Zorgen voor vitaliteit en aantrekkelijkheid? En doelen halen door effectiever samen te werken met de betrokken partijen? Het kan allemaal. Hoe dan? Kom langs en laat u inspireren! 

Waarom Hilversum?
Over Hilversum Marketing is de laatste tijd veel te doen. Veel publiciteit over directie, over geld en politiek. Zit het in Hilversum wel goed? Is er wel een samenwerking? Extra reden om juist in Hilversum een seminar te houden over meerwaarde door samenwerking tussen de drie partijen. Wie kunnen u immers beter uitleggen wat er in Hilversum goed gaat en wat niet dan de drie hoofdrolspelers?

Als eerste de Kwartiermaker mw Anne Visser van Stichting Hilversum Marketing. De stichting heeft een enerverende periode achter de rug. Anne Visser vertelt over haar ervaringen en learnings. En Kjeld Vosjan, hij stelt dat Centrummanagement niet zonder citymarketing kan. Aan de hand van zijn ervaring in Hilversum zal hij stilstaan bij de relatie met gemeente en citymarketing. En René Pauw, beleidsmedewerker Smart City Hilversum. Smart City gaat over het gebruik van moderne technieken om de stad leefbaarder te maken. Daarnaast draait Smart City om het transparanter maken van de stad en het verbeteren van de leefervaring. René vertelt over hoe de (politieke) doelstellingen om Hilversum op de kaart te zetten, bereikt worden. Kan samenwerking beter? Zeker wel, en ook dat hoort u op 29 november. U gaat met de inleidingen concreet aan de slag in specifieke werksessies.

Deel en vergaar kennis
Wij geloven dat we door het bij elkaar brengen van praktijkkennis en -ervaring van zowel citymarketeers, centrummanagement en gemeente de binnensteden en winkelcentra in Nederland een boost kunnen geven. Dat is nodig om deze werklocaties economisch krachtig en concurrerend te houden. De bijeenkomst citymarketing staat daarom in het teken van kennisdelen. De hele dag door kunt u meediscussiëren met onze sprekers en uw ervaringen delen met anderen die betrokken zijn bij het versterken en verduurzamen van binnensteden en winkelcentra. Meer informatie? Neem dan contact op met Bram van der Burgt van Stichting CLOK: b.vanderburgt@clok.nl

Vergroot uw netwerk
De bijeenkomst citymarketing is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij binnensteden en winkelcentra: citymarketeers, centrummanagers, besturen van ondernemersverenigingen, toeleveranciers en nadrukkelijk ook accountmanagers bedrijven en ambtenaren economische zaken. Sterke binnensteden en winkelcentra vergen namelijk een goed samenspel tussen al deze betrokkenen. Op de bijeenkomst een meerwaarde door samenwerking citymarketing, centrummanagement en gemeente komt u elkaar tegen. Praat bij met bekenden en ontmoet nieuwe contacten. Schrijf u in en vergroot uw netwerk!

Programma
12:00 Inloop en rustige ontvangst met koffie en broodje etc.
12:30 Welkom door Stichting CLOK (Herman Timmermans) en Netwerk Citymarketing
13:00 Sprekers vanuit Hilversum en Citymarketing ter inspiratie/ideeën/handvatten.
14:30 Pauze
15:00 Interactief deel (aan de slag met casus Hilversum)
17:00 Afsluiting met netwerken

Aanmelden
De kosten voor uw deelname aan deze bijeenkomst op 29 november bedragen € 95,-. Prijzen zijn excl. BTW. De bijeenkomst zal plaatsvinden op het Mediapark in Hilversum. Daarnaast zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van kracht. Schrijf u snel in middels onderstaand inschrijfformulier of stuur een mail naar info@clok.nl

Inschrijfformulier

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de bijeenkomst Een meerwaarde door samenwerking van Citymarketing, Centrummanagement & gemeente

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Training Energiepositief Bedrijventerrein

Afbeeldingsresultaat voor energietransitieWe hebben in Nederland een grote opgave om de klimaatdoelen uit het nieuwe regeerakkoord en de klimaatafspraken van Parijs te halen. Verduurzaming van bedrijventerreinen biedt hierbij grote kansen. Kansen om de klimaatdoelen te halen en kansen voor ondernemers om geld te besparen en te verdienen. Op diverse bedrijventerreinen wordt hier al stevig aan gewerkt. Collectief of door individuele ondernemers. Op vele andere terreinen wil men er mee aan de slag en denkt men na over de wijze waarop men dit kan doen.

Hoe pakt u de verduurzaming van uw terrein aan? Hoe krijgt u de ondernemers op uw terrein zover om hier mee aan de slag te gaan? Hoe regelt u de financiering? Bij deze vragen wil CLOK u ondersteunen. Daarom hebben wij het afgelopen jaar in samenwerking met TNO, Green Business Club, WM3 Energie en Oost NV een training ontwikkeld gericht op bovenstaande vragen.

Deze zomer gaan een aantal bij CLOK aangesloten parkmanagers proefdraaien met de training. Doel hiervan is om ervaring op te doen met de training in de praktijk en aan de hand daarvan de training aan te scherpen. Vervolgens zullen wij de training voor een ieder die aan de slag wil met de verduurzaming van zijn of haar bedrijventerrein aan gaan bieden.

Wilt u ook aan de slag met de verduurzaming van uw bedrijventerrein? Denkt u dat de training wellicht iets voor u zou kunnen zijn? Laat ons uw interesse alvast weten door te mailen naar onze projectmanager Sandra de Boer via info@clok.nl. Wij ondersteunen u graag en houden u graag persoonlijk op de hoogte, zodat u als één van de eersten deze unieke training kunt gaan volgen.

 

Ook dit is Parkmanagement

Investeren in verdubbeling N34-N36 levert economisch meer op dan dubbele weg van Hoogeveen naar Twente

170306 verdubbeling n34“Het is regionaal-economisch gezien verstandiger te investeren in een verdere verbetering en verdubbeling van de N34 tussen Groningen –Emmen-Coevorden- Hardenberg en de N36, de weg Hardenberg- Almelo-Hengelo-Enschede, dan in de N48 vanaf Hoogeveen naar Twente.” Dat zegt directeur Herman Idema van de belangenbehartiger VPB namens het bedrijfsleven in Zuidoost Drenthe. Hij reageert op de actie van het CDA in Hoogeveen om een petitie te starten voor verdubbeling van de N48 van Hoogeveen via Balkbrug naar Twente.

“Via een verdubbelde N34-N36 verbind je op een snelle manier de universiteitssteden Groningen en Enschede, met middenin de industriële maakregio Emmen-Coevorden-Hardenberg”, zegt Idema. “De regio Emmen-Coevorden is de grootste industriële concentratie van Noord-Nederland, die moet je top bereikbaar maken en houden. De N34 loopt als een centrale noord-zuid as door dit gebied.” Ook de commissie ‘Vierkant voor Werk’ onder leiding van de twee topondernemers Alberda van Ekenstein en Vollebregt, die de economische kansen voor de regio in beeld hebben gebracht, pleit in hun rapport uit juli 2016 voor zo’n snelle verbinding via de N34-N36 tussen de beide universiteitsregio’s en de industriële regio Emmen-Coevorden.

VPB-directeur Idema wijst er op dat zijn organisatie, in samenwerking met Ondernemend Coevorden, al sinds 2010 actief is om de N34 verder op te waarderen. Een belangrijk resultaat hiervan is het besluit om in 2019 de N34 tussen de afslag naar de weg Emmen-Drachten en Coevorden Noord vierbaans te maken en de aansluiting Emmen-West op de Rondweg Emmen helemaal te vernieuwen. Vanuit Zuidoost Drenthe zal VPB-voorman Idema zijn pleidooi voor een vierbaans N34-N36 van Groningen naar Enschede ook laten horen tijdens een bijeenkomst van Provinciale Staten van Drenthe op 28 maart in Assen. Dan wordt gesproken over de nieuwe omgevingsvisie voor Drenthe. “Tijdens die bijeenkomst komen we ook met onze visie op de economische ontwikkeling van Drenthe en met de name die van Zuid Oost Drenthe voor de komende jaren,” kondigt Idema alvast aan

Beroepsregister Medewerker werklocaties

Uw klanten beoordelen u op uw permanente deskundigheidsbevordering, blijf in de markt en kies nú voor het Beroepsregister Parkmanagers.

CLOK wéét hoe druk uw agenda is. Als actieve parkmanager komt u permanent tijd tekort voor uw klanten. Wat als eerste sneuvelt in die dagelijkse drukte? Uw deskundigheidsbevordering. Zonde, want dit beïnvloedt op een negatieve manier uw blijvende aantrekkingskracht op klanten.

Zet dóór met uw deskundigheid.
Draai het om en kies nú voor uw deelname aan het Beroepsregister Parkmanagers van CLOK. Om uw inschrijving te borgen én te behouden, doorloopt u bij CLOK op een gestructureerde manier een inhoudelijk programma voor de bevordering van uw deskundigheid.

Een stevige stimulans.
CLOK attendeert u tijdig op precies de belangrijke bijeenkomsten, seminars en leermomenten die u de vereiste punten opleveren. Het programma biedt u ook jaarlijkse ontmoetingen met collega’s om mee te sparren en voor intervisie.

Uw deskundigheidsbevordering perfect op peil. 
Die cadans, dat ritme en die reminders houden uw deskundigheidsbevordering perfect op peil. Ook borgt het uw inschrijving in het Beroepsregister Parkmanagers. Eveneens vormt dit systeem een professioneel signaal richting uw opdrachtgevers: u blijft bij in voor hen cruciale materie.

Uw winst? Groot!
Op systematische wijze kunt u uw individuele deskundigheid vergroten en profileren, goed voor uw marktwaarde!

Stap-voor-stap naar uw accreditatie.
In de bijlages onder aan de pagina treft u het aanmeldingsformulier, de algemene voorwaarden en het reglement aan.. Ons advies? Grijp direct deze kans om opgenomen te worden in het Beroepsregister van CLOK voor Parkmanagers. Wij kijken uit naar uw ingevulde aanmeldingsformulier en zetten vervolgens samen met u alle benodigde vervolgstappen.

Laatste nieuws

Omgevingsdienst IJmond stimuleert ondernemers om e…

Nieuws

15 november 2018

Bijeenkomst Citymarketing

PM

5 november 2018

Top 3 Beste PPS 2018 bekend!

Nieuws

19 september 2018

Gezamenlijk aan de slag met Omgevingswet

Nieuws

7 september 2018