• CLOK Toolkit Ondernemersfondsen

    De Stichting CLOK Toolkit OndernemersFondsen 2018 is uit!In Nederland zal de trend van de toename van ondernemersfondsen ook in 2018 door zetten. CLOK ziet deze fondsen al het investeringsinstrument Lees meer
  • Inspiratiesessies Vitale Binnensteden

    CLOK organiseert momenteel in samenwerking met de provincie Gelderland meerdere inspiratiesessies met als doel het revitaliseren van de binnensteden. Dit is een pilot welke momenteel van start is Lees meer
  • CLOK handreiking gemeenteraadsverkiezingen

    Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. En die verkiezingen zijn belangrijk voor u als Parkmanagers en parkmanagementorganisatie omdat de gemeenten door de recente decentralisaties meer taken Lees meer

Accountmanagers Bedrijven

Leergang AMB/EZ weer van start!

12 september was voor CLOK weer één van de mooiste dagen van het jaar. De Leergang EZ/AMB is weer gestart! We zijn trots dat we ook dit jaar weer een volle leergang hebben, vol professionals die zich inzetten om bij te dragen aan een betere economische omgeving op lokaal niveau. We hebben een start gemaakt met pitches, introductie van de leergang en het accountplan. Daarna heeft Henk Wijnsma ons meegenomen in de toekomst van de lokale economie. De cursisten gaan zich ook dit jaar weer verdiepen in vaardigheden, accountmanagement, omgevingswet, sociale domein en nog zoveel meer. We kijken nu al uit naar de accountplannen die volgend voorjaar worden gepresenteerd door de groep.

Vanuit CLOK constateren we een toenemende vraag naar kennis. Om iedereen een kans te bieden gaat CLOK in januari opnieuw starten met een leergang. De leergang Medewerkers Economische Zaken is gericht op alle medewerkers van Economische Zaken. Veel vraagstukken spelen voor de hele afdeling of nog breder. Interesse gekregen in het volgen van een leergang? Ga er over in gesprek met je leidinggevende.

 20170913 - Foto start leergang AMB klein

Leergang MEZ 2018

Leergang Medewerkers EZ 2018

Door het volgen van deze leergang bent u als Medewerker EZ beter in staat om een visie te ontwikkelen op uw eigen rol en krijgt u handvatten aangereikt om uw functie bovendien een stuk meer adequaat in te vullen.

Opbouw Leergang Medewerkers EZ

De Leergang Accountmanager Bedrijven op HBO-niveau bestaat uit de onderstaande 16 modules met de bijbehorende leerdoelen. De Leergang is opgedeeld in 4 clusters. Zowel de clusters als de modules kunnen los van elkaar gevolgd worden. Om voor het certificaat in aanmerking te komen, moet de hele leergang binnen 2 jaar worden gevolgd.

Belangstelling?

Download onderaan de pagina de brochure of het inschrijfformulier. Of neem voor meer informatie contact op met stichting CLOK via info@clok.nl.

Locatie

De leergang zal van start gaan medio september 2018. 
De locatie is in Utrecht, nabij CS. Specifiek adres volgt later.

Voor de leergang zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Laatste nieuws

De positie van de lokale overheid verandert

Nieuws

17 januari 2018

Wat kunnen we nou echt leren van Silicon Valley?

Nieuws

17 januari 2018

Herman Timmermans over visie CLOK 2018

Nieuws

17 januari 2018

Gevaarlijke kronkel in de BIZ wet

Nieuws

15 december 2017