Accountmanagers Bedrijven

Leergang AMB/EZ weer van start!

12 september was voor CLOK weer één van de mooiste dagen van het jaar. De Leergang EZ/AMB is weer gestart! We zijn trots dat we ook dit jaar weer een volle leergang hebben, vol professionals die zich inzetten om bij te dragen aan een betere economische omgeving op lokaal niveau. We hebben een start gemaakt met pitches, introductie van de leergang en het accountplan. Daarna heeft Henk Wijnsma ons meegenomen in de toekomst van de lokale economie. De cursisten gaan zich ook dit jaar weer verdiepen in vaardigheden, accountmanagement, omgevingswet, sociale domein en nog zoveel meer. We kijken nu al uit naar de accountplannen die volgend voorjaar worden gepresenteerd door de groep.

Vanuit CLOK constateren we een toenemende vraag naar kennis. Om iedereen een kans te bieden gaat CLOK in januari opnieuw starten met een leergang. De leergang Medewerkers Economische Zaken is gericht op alle medewerkers van Economische Zaken. Veel vraagstukken spelen voor de hele afdeling of nog breder. Interesse gekregen in het volgen van een leergang? Ga er over in gesprek met je leidinggevende.

 20170913 - Foto start leergang AMB klein

Leergang AMB 2017 -2018

Leergang Accountmanager Bedrijven 2018

Door het volgen van deze leergang bent u als AMB-er beter in staat om een visie te ontwikkelen op uw eigen rol en krijgt u handvatten aangereikt om uw functie bovendien een stuk meer adequaat in te vullen.

Opbouw Leergang Accountmanager Bedrijven

De Leergang Accountmanager Bedrijven op HBO-niveau bestaat uit de onderstaande 16 modules met de bijbehorende leerdoelen. De Leergang is opgedeeld in 4 clusters. Zowel de clusters als de modules kunnen los van elkaar gevolgd worden. Om voor het certificaat in aanmerking te komen, moet de hele leergang binnen 2 jaar worden gevolgd.

Belangstelling?

Download onderaan de pagina de brochure of het inschrijfformulier. Of neem voor meer informatie contact op met stichting CLOK via info@clok.nl.

Locatie

De eerste dag van de Leergang 2018 zal plaatsvinden op dinsdag 16 januari 2018. 
De locatie is in Utrecht, nabij CS. Specifiek adres volgt later.

Voor de leergang zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Laatste nieuws

Ondernemersfondsen zijn van ondernemers

Nieuws

22 november 2017

Presentaties en terugblik dag van EZ

Professionaliseren

15 november 2017

Leergang AMB/EZ weer van start!

AMB

28 september 2017

De energietransitie en het bedrijventerrein: een g…

Nieuws

16 september 2017