Bijeenkomst Citymarketing

Afbeelding uitnodiging aangepast

Een meerwaarde door samenwerking van Citymarketing, Centrummanagement & gemeente - 29 november

Stichting CLOK en Netwerk Citymarketing Nederland bundelen hun krachten en organiseren samen een bijeenkomst over de meerwaarde door samenwerking tussen Citymarketing, Centrummanagement en gemeente. Tijdens deze bijeenkomst ontdekt u de laatste innovaties op het gebied van positionering en profilering van citymarketing, centrummanagement en de doelstellingen van lokale overheid. Wil je de binnenstad of het winkelcentrum op de kaart zetten? Zorgen voor vitaliteit en aantrekkelijkheid? En doelen halen door effectiever samen te werken met de betrokken partijen? Het kan allemaal. Hoe dan? Kom langs en laat u inspireren! 

Waarom Hilversum?
Over Hilversum Marketing is de laatste tijd veel te doen. Veel publiciteit over directie, over geld en politiek. Zit het in Hilversum wel goed? Is er wel een samenwerking? Extra reden om juist in Hilversum een seminar te houden over meerwaarde door samenwerking tussen de drie partijen. Wie kunnen u immers beter uitleggen wat er in Hilversum goed gaat en wat niet dan de drie hoofdrolspelers?

Als eerste de Kwartiermaker mw Anne Visser van Stichting Hilversum Marketing. De stichting heeft een enerverende periode achter de rug. Anne Visser vertelt over haar ervaringen en learnings. En Kjeld Vosjan, hij stelt dat Centrummanagement niet zonder citymarketing kan. Aan de hand van zijn ervaring in Hilversum zal hij stilstaan bij de relatie met gemeente en citymarketing. En René Pauw, beleidsmedewerker Smart City Hilversum. Smart City gaat over het gebruik van moderne technieken om de stad leefbaarder te maken. Daarnaast draait Smart City om het transparanter maken van de stad en het verbeteren van de leefervaring. René vertelt over hoe de (politieke) doelstellingen om Hilversum op de kaart te zetten, bereikt worden. Kan samenwerking beter? Zeker wel, en ook dat hoort u op 29 november. U gaat met de inleidingen concreet aan de slag in specifieke werksessies.

Deel en vergaar kennis
Wij geloven dat we door het bij elkaar brengen van praktijkkennis en -ervaring van zowel citymarketeers, centrummanagement en gemeente de binnensteden en winkelcentra in Nederland een boost kunnen geven. Dat is nodig om deze werklocaties economisch krachtig en concurrerend te houden. De bijeenkomst citymarketing staat daarom in het teken van kennisdelen. De hele dag door kunt u meediscussiëren met onze sprekers en uw ervaringen delen met anderen die betrokken zijn bij het versterken en verduurzamen van binnensteden en winkelcentra. Meer informatie? Neem dan contact op met Bram van der Burgt van Stichting CLOK: b.vanderburgt@clok.nl

Vergroot uw netwerk
De bijeenkomst citymarketing is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij binnensteden en winkelcentra: citymarketeers, centrummanagers, besturen van ondernemersverenigingen, toeleveranciers en nadrukkelijk ook accountmanagers bedrijven en ambtenaren economische zaken. Sterke binnensteden en winkelcentra vergen namelijk een goed samenspel tussen al deze betrokkenen. Op de bijeenkomst een meerwaarde door samenwerking citymarketing, centrummanagement en gemeente komt u elkaar tegen. Praat bij met bekenden en ontmoet nieuwe contacten. Schrijf u in en vergroot uw netwerk!

Programma
12:30 Inloop en rustige ontvangst met koffie en broodje etc.
13:00 Welkom door Stichting CLOK (Herman Timmermans) en Netwerk Citymarketing
13:30 Sprekers vanuit Hilversum en Citymarketing ter inspiratie/ideeën/handvatten.
15:00 Pauze
15:30 Interactief deel (aan de slag met praktische handvatten vanuit Hilversum)
17:30 Afsluiting met netwerken

Aanmelden
De kosten voor uw deelname aan deze bijeenkomst op 29 november bedragen € 95,-. Prijzen zijn excl. BTW.
De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Twitterzalen in het Mediacentrum in Hilversum, Joop van den Endeplein 1, 1217 GP Hilversum.
Daarnaast zijn de 
algemene voorwaarden en het privacybeleid van kracht. Schrijf u snel in middels onderstaand inschrijfformulier of stuur een mail naar info@clok.nl

Inschrijfformulier

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de bijeenkomst Een meerwaarde door samenwerking van Citymarketing, Centrummanagement & gemeente

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Interview met Jan Westert

Nieuws

Verkiezingen voor de Provinciale Staten: een goed beïnvloedingsmoment Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor d...

Lees meer

Minder regeldruk voor ondernemers?

Nieuws

Regels schrappen waar dat moet en bijsturen waar het nodig is. Zo wil het kabinet samen met ondernemers werken aan ...

Lees meer

Bruto Lokaal Product: een CLOK uitgangspunt

Nieuws

Het Bruto Lokaal Product wordt een steeds belangrijker begrip. En het is ook steeds meer een concreet hanteerbaar b...

Lees meer