Verkiezing Beste Economisch Ambtenaar

Inschrijving Verkiezing nu geopend!

In 2016 was de verkiezing beste AMB een succes en een smaakmaker op de Nationale Dag van Economische Zaken. Wegens het succes wordt er dit jaar weer een verkiezing georganiseerd, ditmaal zoeken we de Beste Economisch Ambtenaar 2017. Hiermee dagen wij de doelgroep uit om kandidaten te werven uit alle innovatieve medewerkers bij gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden.

Wij zoeken medewerkers die zich actief inzetten voor verbetering van de lokale economie. Afgelopen jaar hebben wij ervaren dat de top drie genomineerden hun kennis, aanpak en ervaring graag delen met collega’s. Dit draagt de doelen van CLOK uit en verdient meer aandacht en waardering. Deze verkiezing biedt een platform om de rol van de Economisch Ambtenaar in het zonnetje te zetten en daarmee de schakelfunctie overheid - bedrijven te onderstrepen.

De jury heeft samen met Rob Sturm (sturmplanontwikkeling.nl) het profiel van 2017 vastgesteld dat onderaan deze pagina te downloaden is. Voor meer informatie of vragen over dit profiel kunt u contact opnemen met Rob Sturm via rob@sturmplanontwikkeling.nl of 06-52519015. Inschrijven voor deze verkiezing kan tussen 15 augustus en 22 september. De finale met pitch voor het publiek zal de afsluiting zijn van de Nationale Dag van Economische Zaken op 1 november in Utrecht. Stichting CLOK overhandigt hier de wisselbeker aan de winnaar van deze prachtige waardering.

Kent u zo’n kei van een Economisch Ambtenaar, waarover intern en extern met waardering wordt gesproken? “Medewerker van het jaar” binnen de eigen gemeente, maar nu ook op nationaal niveau?

Mail dan de gewenste informatie voor 22 september 2017 naar bestEZ@clok.nl en nomineer die accountmanager.

Hoe wordt de Beste Economisch Ambtenaar 2017 gekozen?

Uit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke jury de genomineerden en zal eerst tot een shortlist komen.

De presentatie van de top 3 en de bekendmaking van de winnaar zullen plaatsvinden tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken, die CLOK op 1 november 2017 in het Muntgebouw in Utrecht organiseert. Een event waar we u ook graag verwelkomen!

In de bijlage vindt u meer informatie over

1)het gewenste profiel en

2)de voorwaarden voor deelname.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op: rob@sturmplanontwikkeling.nl.

Logo 2017

CLOK Toolkit Ondernemersfondsen

Nieuws

De Stichting CLOK Toolkit OndernemersFondsen 2018 is uit!In Nederland zal de trend van de toename van ondernem...

Lees meer

Inspiratiesessies Vitale Binnensteden

Nieuws

CLOK organiseert momenteel in samenwerking met de provincie Gelderland meerdere inspiratiesessies met als doel het ...

Lees meer

CLOK handreiking gemeenteraadsverkiezingen

Nieuws

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. En die verkiezingen zijn belangrijk voor u als Parkman...

Lees meer