CLOK Toolkit Ondernemersfondsen

De Stichting CLOK Toolkit OndernemersFondsen 2018 is uit!
In Nederland zal de trend van de toename van ondernemersfondsen ook in 2018 door zetten. CLOK ziet deze fondsen al het investeringsinstrument om als ondernemers gezamenlijk te investeren in de lokale economie. Het oprichten van een Gemeentebreed Fonds of BedrijveninvesteringsZone(BIZ) is een complex proces waarbij veel komt kijken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om goede afspraken te maken tussen ondernemers en de gemeente. Om dit administratieve en organisatorisch proces te versimpelen heeft CLOK een speciale Toolkit ontwikkeld voor deze vormen van fondsen.

De snelste route naar uw eigen Ondernemersfonds hebben wij voor u geplaveid
Wilt u ook een Ondernemersfonds initiëren? Dan is de administratieve en organisatorische route naar de realisatie ervan tamelijk complex. Gelukkig heeft CLOK ervaring met dit traject en hoeft u dit wiel dus niet opnieuw uit te vinden. De unieke CLOK Toolkit voor Ondernemersfondsen leidt u snel, secuur en solide naar uw eigen Ondernemersfonds. Dus zonder verlies van uw schaarse tijd, geld en capaciteit.

Documenten, procesplanning én antwoord op al uw vragen
Deze innovatieve en intelligente Toolkit biedt ondernemersorganisaties en gemeenten een totaalpakket van eenvoudig in te vullen basisdocumenten. Al uw wensen kunt u hierin gemakkelijk verwerken. Aanvullend biedt de Toolkit een professionele procesplanning. Hiermee voorkomt u hiaten in het plannings- en uitvoeringsproces op weg naar uw eigen Ondernemersfonds. Tot slot krijgt u via de Toolkit direct toegang tot de meeste gestelde vragen over Ondernemersfondsen, plus uiteraard de verhelderende en praktische antwoorden.

Frequente kwaliteitsbewaking
CLOK borgt de kwaliteit van deze Toolkit met een jaarlijkse update aan de hand van onze praktijkervaring en juridische toetsing vanuit de Erasmus Universiteit afdeling Belastingrecht. Voor u dé waarborg dat uw versie van de Toolkit altijd voldoet aan de nieuwste (wettelijke) ontwikkelingen. Uiteraard is deze Toolkit inmiddels in allerlei situaties grondig in de praktijk getoetst en als zeer werkbaar en waardevol gekwalificeerd.

CLOK Kenniscentrum Ondernemersfondsen: direct antwoord op al uw vragen
Eveneens kunt u rechtstreeks al uw vragen stellen aan het Kenniscentrum Ondernemersfondsen van CLOK. Zoals welk soort Ondernemersfonds eigenlijk optimaal past bij uw specifieke vraag. U ontvangt vervolgens een gericht maatwerkadvies. Via deze Toolkit krijgt u dus in één klap direct toegang tot het uitgebreide kennisnetwerk van CLOK.

Wilt u meer weten over de inhoud van de Toolkit of over de kosten? Neem dan contact met Geert Kievit via g.kievit@clok.nl of 035-69 54 144.

Interview met Jan Westert

Nieuws

Verkiezingen voor de Provinciale Staten: een goed beïnvloedingsmoment Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor d...

Lees meer

Minder regeldruk voor ondernemers?

Nieuws

Regels schrappen waar dat moet en bijsturen waar het nodig is. Zo wil het kabinet samen met ondernemers werken aan ...

Lees meer

Bruto Lokaal Product: een CLOK uitgangspunt

Nieuws

Het Bruto Lokaal Product wordt een steeds belangrijker begrip. En het is ook steeds meer een concreet hanteerbaar b...

Lees meer