Green Chemistry Campus winnaar verkiezing Beste Publiek-Private Samenwerking 2018

 

Uit inzendingen uit het hele land is de Green Chemistry Campus gekozen tot ‘Beste Publiek-Private Samenwerking 2018’. Tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken werd de winnaar bekendgemaakt.

Petra Koenders, directeur van Green Chemistry Campus is enorm blij met de prijs. Petra: “Dit is een kroon op ons werk. Ik ben supertrots.” Op de Green Chemistry Campus werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Samen willen zij helpen de aarde te vergroenen. Petra: “Deze prijs en waardering geeft vertrouwen voor de toekomst.”

De jury heeft bij haar keuze gekeken naar onder andere de voorbeeldfunctie, originaliteit en de bijdrage aan de lokale en regionale economie. Ook Herman Timmermans, voorzitter van CLOK, de organisator van de verkiezing is blij met de winnaar. Herman: “Wat de Green Chemistry Campus doet past precies in de missie van CLOK. Dit innovatieve project versterkt de lokale economie. En ze werken ook nog eens samen met bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Een geweldige winnaar en een prachtig project. ”

PPS 2018

Foto: Stichting CLOK- Rien Hokken
V.l.n.r. Rob Sturm (organisator namens CLOK), Cees Nuijten (jurylid), Petra Koenders (directeur Green Chemistry Campus), Bastiaan de Roo (jurylid), Herman Timmermans (voorzitter CLOK)

Interview met Jan Westert

Nieuws

Verkiezingen voor de Provinciale Staten: een goed beïnvloedingsmoment Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor d...

Lees meer

Minder regeldruk voor ondernemers?

Nieuws

Regels schrappen waar dat moet en bijsturen waar het nodig is. Zo wil het kabinet samen met ondernemers werken aan ...

Lees meer

Bruto Lokaal Product: een CLOK uitgangspunt

Nieuws

Het Bruto Lokaal Product wordt een steeds belangrijker begrip. En het is ook steeds meer een concreet hanteerbaar b...

Lees meer