CLOK Interim

CLOK Interim is een initiatief van CLOK, dat is ontstaan uit de vraag naar tijdelijk en flexibel inzetbare personeel op de functie van Accountmanager Bedrijven of Bedrijvencontactfunctionaris. Als Accountmanager Bedrijven vervul je een spilfunctie tussen gemeente en bedrijfsleven. En als die functie (tijdelijk) wegvalt, is er een probleem.

CLOK signaleert een aantal situaties/ontwikkelingen:

  • Binnen het Netwerk AMB valt een behoorlijke mobiliteit waar te nemen, waardoor er gewoon vaak vacatures zijn.
  • Gemeenten bezinnen zich ook de functie van de BCF/AMB en de inbedding binnen bijv. Ondernemersloketten. Hoe de uiteindelijke functie eruit gaat zien, is vaak nog niet helemaal duidelijk. Maar om een vacature te laten voortbestaan is ook ongewenst.
  • Ook is er sprake van situaties van ziekte en zwangerschapsverlof.
  • Tenslotte kan er sprake zijn van projecten waarvoor extra capaciteit nodig hebt. Capaciteit die niet uit de staande organisatie te halen is.

Tijdelijke capaciteit

CLOK kan ondersteunen door te helpen zoeken naar deskundig personen met het gewenste profiel voor de tijdelijke invulling van vacatures, bijv. bij ziekte of zwangerschapsverlof. Ook wanneer er sprake is van een project, kan CLOK u van dienst zijn met flexibele oplossingen. Voor werving en selectie kunnen gemeenten gebruikmaken van de door CLOK ontwikkelde functieprofielen.

100%?

Als één van de bovengenoemde situaties zich voordoet, wil dat natuurlijk niet zeggen, dat u in alle gevallen 100% vervanging nodig hebt. Het werk mag niet stagneren. Het kan dus zijn, dat u aan 1 of 2 dagen capaciteit voldoende hebt om de continuïteit te waarborgen of een project succesvol af te ronden.

Procedure

Wanneer u met uw vraag bij CLOK komt, zoeken wij in ons netwerk naar geschikte kandidaten die aan uw profiel voldoen. Ons streven is om minimaal 2 kandidaten aan u voor stellen. Na gesprekken die u met de kandidaten voert, kunt u kiezen welke kandidaat het best bij u past.

Vacature?

Zet uw advertentie op de CLOK site en kom zo direct op het bureau van uw doelgroep.Klik hier voor de mogelijkheden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sylvia Knijn.

Top 3 Beste PPS 2018 bekend!

Nieuws

De juryleden Jan van Ginkel, Bastiaan de Roo, Cees Nuijten hebben zich afgelopen dagen beraden over de nominaties v...

Lees meer

Regiobijeenkomst Zuid-Holland

Nieuws

     Aanmelden en kosten Bent u aan het werk als accountmanager bedrijven, bedrijvencontact...

Lees meer

Gezamenlijk aan de slag met Omgevingswet

Nieuws

Hoe gezamenlijk om te gaan met de Omgevingswet is en blijft voor velen een uitdaging. Het OmgevingsPlatform heeft d...

Lees meer