Toolkit Ondernemersfondsen

 

De Toolkit Ondernemersfondsen  

Een ondernemersfonds biedt mogelijkheden voor collectief investeringsbudget
Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een ondernemersfonds (Bedrijveninvesteringszone(BIZ) of een Gemeentebreed Ondernemersfonds op te richten. Investeringsinstrumenten om zelfgekozen activiteiten collectief te realiseren en investeringsbudget te creëren, waarmee geïnvesteerd kan worden in het eigen werkgebied! Denk aan groenonderhoud, opzetten van centrummanagement, beveiliging etc. Met een ondernemersfonds wordt ook de organisatiegraad van het gebied vergroot waarmee je als ondernemers een sterkere positie krijgt richting de gemeente.

De Toolkit helpt bij de oprichting van ondernemersfonds!
Het oprichten van een Ondernemersfonds is een complex proces waar verschillende administratieve en organisatorische handelingen bij komen kijken. Het is veel uitzoekwerk om de juiste informatie te vinden.
Daarom heeft CLOK de Toolkit Ondernemersfondsen ontwikkeld. Deze leidt u snel, secuur en solide naar een Ondernemersfonds. De Toolkit is in twee onderdelen beschikbaar, de Basis Toolkit en de aanvullende. Bekijk hier de inhoud van de complete Toolkit.

De Basis Toolkit 
Deze helpt u met het opzetten van een ondernemersfonds. Een kit met alle belangrijke documenten die u nodig heeft bij de oprichting van een fonds. Klik hier voor meer informatie.

De Aanvullende Toolkit 
Deze biedt extra ondersteuning met praktisch documenten die het proces vergemakkelijken en geeft ondersteuning voor Ondernemersfondsen die al in uitvoering zijn. Klik hier meer over de Aanvullende Toolkit.

Het Kennisnetwerk Ondernemersfondsen: direct antwoord op uw vragen
Bij de afname van de Toolkit wordt het mogelijk om rechtstreeks vragen te stellen aan het Kennisnetwerk Ondernemersfondsen van CLOK. U ontvangt een gericht maatwerkadvies.
Via deze Toolkit krijgt u dus in één klap direct toegang tot het uitgebreide kennisnetwerk van CLOK. Zo denkt CLOK graag met u mee welk fonds het beste bij uw situatie past!
CLOK denkt graag mee om te bepalen welke soort Ondernemersfonds het beste past bij de vraag die bij u leeft.

Meer weten? Neem contact op!
Wilt u meer informatie over de Toolkit? Stuur dan een mail of bel, via 035-69 54 144, met Geert Kievit, projectmedewerker Stichting CLOK.

Terugblik regiobijeenkomst Noord Nederland

Nieuws

Jeannette Los, Projectcoördinator Economische Zaken. Gemeente SudWestfryslan In gezamenlijkheid met drie O’s (Onde...

Lees meer

Terugblik Nationale Dag van Economische Zaken 2018

Nieuws

Op de Nationale Dag van Economische Zaken 2018 mochten we ruim 200 EZ-collega’s ontvangen. Het was een dag bomvol i...

Lees meer

Green Chemistry Campus winnaar verkiezing Beste Publiek-Priv…

Nieuws

  Uit inzendingen uit het hele land is de Green Chemistry Campus gekozen tot ‘Beste Publiek-Private Samenwerk...

Lees meer