Visie

Lokaal krachtig ondernemen, voor een vitale en duurzame lokale economie. Voor wie durft, hebben steden, dorpen en regio’s een ongekende potentie. Wat is de vonk die alles in werking zet? Een sterk en slim samenspel op lokaal niveau tussen bedrijfsleven en overheid. Krachtige ondernemersverenigingen en sterke gemeenten hebben lef en zijn trots op hun economische drive. Gezond concurrerend brengen zij hun terrein- en city-management maximaal op orde. Dynamisch en doortastend. Een visie die de economie van Nederland op lokaal niveau sterk maakt.

Missie

Stichting CLOK heeft zich een stevige positie verworven in het hart van het krachtenveld waarbinnen gemeenten, parkmanagers en ondernemersverenigingen samen bouwen aan een krachtige, vitale en duurzame lokale economie. 

Het is onze missie deze partijen op basis van een professioneel pakket van diensten en producten samen te brengen, samen te binden en te ondersteunen. CLOK neemt het initiatief om deze specifieke spelers te informeren, te trainen en te coachen in relatie tot issues van gemeenschappelijk belang. Met een hoger niveau als haalbaar doel. Onze missie leidt tot steeds meer krachtige, vitale en duurzame lokale economieën in Nederland.

AMB: Accountmanager Bedrijven bij de gemeentelijke overheid
PM: Parkmanager van het bedrijventerrein
BLOV: Bestuur van de lokale Ondernemersvereniging

 

Genomineerden Verkiezing Beste Economisch Ambtenaar bekend!

Nieuws

Genomineerden verkiezing Beste Medewerker EZ bekend! Na het succes van 2016 is voor 2017 wederom gekozen om de ver...

Lees meer

Interview met Angelique Gerritsen

Nieuws

Angelique Gerritsen, Accountmanager Economie Ede, over Dag van EZ: “Voor je vakuitoefening en contacten is dit een...

Lees meer

Interview met Herman Hoekstra

Nieuws

Interview met Herman Hoekstra, voorzitter van de Ondernemers Federatie Enkhuizen: “Ons gemeentebrede fonds sa...

Lees meer