Visie

Lokaal krachtig ondernemen, voor een vitale en duurzame lokale economie. Voor wie durft, hebben steden, dorpen en regio’s een ongekende potentie. Wat is de vonk die alles in werking zet? Een sterk en slim samenspel op lokaal niveau tussen bedrijfsleven en overheid. Krachtige ondernemersverenigingen en sterke gemeenten hebben lef en zijn trots op hun economische drive. Gezond concurrerend brengen zij hun terrein- en city-management maximaal op orde. Dynamisch en doortastend. Een visie die de economie van Nederland op lokaal niveau sterk maakt.

Missie

Stichting CLOK heeft zich een stevige positie verworven in het hart van het krachtenveld waarbinnen gemeenten, parkmanagers en ondernemersverenigingen samen bouwen aan een krachtige, vitale en duurzame lokale economie. 

Het is onze missie deze partijen op basis van een professioneel pakket van diensten en producten samen te brengen, samen te binden en te ondersteunen. CLOK neemt het initiatief om deze specifieke spelers te informeren, te trainen en te coachen in relatie tot issues van gemeenschappelijk belang. Met een hoger niveau als haalbaar doel. Onze missie leidt tot steeds meer krachtige, vitale en duurzame lokale economieën in Nederland.

AMB: Accountmanager Bedrijven bij de gemeentelijke overheid
PM: Parkmanager van het bedrijventerrein
BLOV: Bestuur van de lokale Ondernemersvereniging

 

Terugblik Drukbezochte derde Dag van EZ excelleert met thema…

Nieuws

Terugblik Drukbezochte derde Dag van EZ excelleert met thema: innoveren is lef! De kick off voor alweer de derde D...

Lees meer

Persoonlijk leiderschap voor accountmanagers bedrijven

Nieuws

De kunst jezelf te sturen: Persoonlijk leiderschap voor accountmanagers bedrijven Je werkt als accountmana...

Lees meer

Persbericht Nationale Dag van EZ

Nieuws

Nationale Dag van Economische Zaken van Stichting CLOK: bijna 200 inschrijvingen, inspirerend programma én ...

Lees meer