Beroepsregister Medewerker werklocaties

Uw klanten beoordelen u op uw permanente deskundigheidsbevordering, blijf in de markt en kies nú voor het Beroepsregister Parkmanagers.

CLOK wéét hoe druk uw agenda is. Als actieve parkmanager komt u permanent tijd tekort voor uw klanten. Wat als eerste sneuvelt in die dagelijkse drukte? Uw deskundigheidsbevordering. Zonde, want dit beïnvloedt op een negatieve manier uw blijvende aantrekkingskracht op klanten.

Zet dóór met uw deskundigheid.
Draai het om en kies nú voor uw deelname aan het Beroepsregister Parkmanagers van CLOK. Om uw inschrijving te borgen én te behouden, doorloopt u bij CLOK op een gestructureerde manier een inhoudelijk programma voor de bevordering van uw deskundigheid.

Een stevige stimulans.
CLOK attendeert u tijdig op precies de belangrijke bijeenkomsten, seminars en leermomenten die u de vereiste punten opleveren. Het programma biedt u ook jaarlijkse ontmoetingen met collega’s om mee te sparren en voor intervisie.

Uw deskundigheidsbevordering perfect op peil. 
Die cadans, dat ritme en die reminders houden uw deskundigheidsbevordering perfect op peil. Ook borgt het uw inschrijving in het Beroepsregister Parkmanagers. Eveneens vormt dit systeem een professioneel signaal richting uw opdrachtgevers: u blijft bij in voor hen cruciale materie.

Uw winst? Groot!
Op systematische wijze kunt u uw individuele deskundigheid vergroten en profileren, goed voor uw marktwaarde!

Stap-voor-stap naar uw accreditatie.
In de bijlages onder aan de pagina treft u het aanmeldingsformulier, de algemene voorwaarden en het reglement aan.. Ons advies? Grijp direct deze kans om opgenomen te worden in het Beroepsregister van CLOK voor Parkmanagers. Wij kijken uit naar uw ingevulde aanmeldingsformulier en zetten vervolgens samen met u alle benodigde vervolgstappen.

Interview met Jan Westert

Nieuws

Verkiezingen voor de Provinciale Staten: een goed beïnvloedingsmoment Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor d...

Lees meer

Minder regeldruk voor ondernemers?

Nieuws

Regels schrappen waar dat moet en bijsturen waar het nodig is. Zo wil het kabinet samen met ondernemers werken aan ...

Lees meer

Bruto Lokaal Product: een CLOK uitgangspunt

Nieuws

Het Bruto Lokaal Product wordt een steeds belangrijker begrip. En het is ook steeds meer een concreet hanteerbaar b...

Lees meer