De kracht van het Keurmerk

Het Keurmerk Vakbekwaamheid garandeert dat de gecertificeerde aan bepaalde kennis- en kwaliteitseisen voldoet en deze ook op peil houdt. Kortom beschikt over de juiste competenties.

Het Keurmerk Vakbekwaamheid is een vrijwillige keuze. Iemand geeft daarmee aan, dat hij voldoende vertrouwen heeft in zijn eigen competenties, dit wil aantonen en een externe toets durft te ondergaan. Op deze manier verwerft hij het Keurmerk Vakbekwaamheid. Het Keurmerk is een krachtig signaal: ik heb waarde, ik heb toegevoegde waarde!

Dat is de kern: kwaliteit en toegevoegde waarde. De markt wordt momenteel overspoeld met "vakmensen" en "deskundigen". De risico's voor werkgevers of opdrachtgever worden steeds groter, missers kunnen ze zich steeds minder permitteren. Alle risico's uitsluiten kan niet, maar je kunt risico's wel beperken. Daarom zie je van die kant ook een toenemende vraag naar een Keurmerk.

De vraag naar gecertificeerde mensen zal dus toenemen. Zorg er daarom voor dat u in het bezit bent van het Keurmerk Accountmanager Bedrijven (voor gemeente ambtenaren) of Keurmerk Manager Werklocaties (voor Park- en Citymanagers).

De Erkenningsregeling en de inschrijfformulieren

Terugblik Drukbezochte derde Dag van EZ excelleert met thema…

Nieuws

Terugblik Drukbezochte derde Dag van EZ excelleert met thema: innoveren is lef! De kick off voor alweer de derde D...

Lees meer

Persoonlijk leiderschap voor accountmanagers bedrijven

Nieuws

De kunst jezelf te sturen: Persoonlijk leiderschap voor accountmanagers bedrijven Je werkt als accountmana...

Lees meer

Persbericht Nationale Dag van EZ

Nieuws

Nationale Dag van Economische Zaken van Stichting CLOK: bijna 200 inschrijvingen, inspirerend programma én ...

Lees meer