De kracht van het Keurmerk

Het Keurmerk Vakbekwaamheid garandeert dat de gecertificeerde aan bepaalde kennis- en kwaliteitseisen voldoet en deze ook op peil houdt. Kortom beschikt over de juiste competenties.

Het Keurmerk Vakbekwaamheid is een vrijwillige keuze. Iemand geeft daarmee aan, dat hij voldoende vertrouwen heeft in zijn eigen competenties, dit wil aantonen en een externe toets durft te ondergaan. Op deze manier verwerft hij het Keurmerk Vakbekwaamheid. Het Keurmerk is een krachtig signaal: ik heb waarde, ik heb toegevoegde waarde!

Dat is de kern: kwaliteit en toegevoegde waarde. De markt wordt momenteel overspoeld met "vakmensen" en "deskundigen". De risico's voor werkgevers of opdrachtgever worden steeds groter, missers kunnen ze zich steeds minder permitteren. Alle risico's uitsluiten kan niet, maar je kunt risico's wel beperken. Daarom zie je van die kant ook een toenemende vraag naar een Keurmerk.

De vraag naar gecertificeerde mensen zal dus toenemen. Zorg er daarom voor dat u in het bezit bent van het Keurmerk Accountmanager Bedrijven (voor gemeente ambtenaren) of Keurmerk Manager Werklocaties (voor Park- en Citymanagers).

De Erkenningsregeling en de inschrijfformulieren

CLOK Toolkit Ondernemersfondsen

Nieuws

De Stichting CLOK Toolkit OndernemersFondsen 2018 is uit!In Nederland zal de trend van de toename van ondernem...

Lees meer

Inspiratiesessies Vitale Binnensteden

Nieuws

CLOK organiseert momenteel in samenwerking met de provincie Gelderland meerdere inspiratiesessies met als doel het ...

Lees meer

CLOK handreiking gemeenteraadsverkiezingen

Nieuws

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. En die verkiezingen zijn belangrijk voor u als Parkman...

Lees meer