De kracht van het Keurmerk

Het Keurmerk Vakbekwaamheid garandeert dat de gecertificeerde aan bepaalde kennis- en kwaliteitseisen voldoet en deze ook op peil houdt. Kortom beschikt over de juiste competenties.

Het Keurmerk Vakbekwaamheid is een vrijwillige keuze. Iemand geeft daarmee aan, dat hij voldoende vertrouwen heeft in zijn eigen competenties, dit wil aantonen en een externe toets durft te ondergaan. Op deze manier verwerft hij het Keurmerk Vakbekwaamheid. Het Keurmerk is een krachtig signaal: ik heb waarde, ik heb toegevoegde waarde!

Dat is de kern: kwaliteit en toegevoegde waarde. De markt wordt momenteel overspoeld met "vakmensen" en "deskundigen". De risico's voor werkgevers of opdrachtgever worden steeds groter, missers kunnen ze zich steeds minder permitteren. Alle risico's uitsluiten kan niet, maar je kunt risico's wel beperken. Daarom zie je van die kant ook een toenemende vraag naar een Keurmerk.

De vraag naar gecertificeerde mensen zal dus toenemen. Zorg er daarom voor dat u in het bezit bent van het Keurmerk Accountmanager Bedrijven (voor gemeente ambtenaren) of Keurmerk Manager Werklocaties (voor Park- en Citymanagers).

De Erkenningsregeling en de inschrijfformulieren

Genomineerden Verkiezing Beste Economisch Ambtenaar bekend!

Nieuws

Genomineerden verkiezing Beste Medewerker EZ bekend! Na het succes van 2016 is voor 2017 wederom gekozen om de ver...

Lees meer

Interview met Angelique Gerritsen

Nieuws

Angelique Gerritsen, Accountmanager Economie Ede, over Dag van EZ: “Voor je vakuitoefening en contacten is dit een...

Lees meer

Interview met Herman Hoekstra

Nieuws

Interview met Herman Hoekstra, voorzitter van de Ondernemers Federatie Enkhuizen: “Ons gemeentebrede fonds sa...

Lees meer