Seminar Positie EZ/AMB

Hoe versterk ik de positie van Economische Zaken binnen mijn gemeente? Wellicht heeft u zichzelf deze vraag weleens gesteld.

Uit het bedrijfsleven komt regelmatig de klacht dat Economische Zaken vast loopt op andere afdelingen. Het lijkt alsof er muren zijn geplaatst waar niet door heen te komen is. CLOK gaat hier verandering in brengen. Wij bieden u een leerzaam seminar gericht op het versterken van de interne positie van Economische Zaken. Hoe wordt de interne transitie ingang gezet? Hoe is het belang van Economische Zaken binnen de organisatie bekend te maken? Dit soort vragen welke tijdens het seminar worden beantwoord. Met deze seminar proberen wij u te inspireren, stimuleren en motiveren om uw eigen positie te versterken.

Bent u geïnteresseerd te werken aan een sterkere positie van Economische Zaken en u zelf binnen uw organisatie? Meld u dan aan voor het seminar ‘De positie van Economische Zaken’ die wordt gehouden op 25 januari a.s.

Aanmelden kan via info@clok.nl of via onderstaande knop. Via deze link vindt u de brochure met meer informatie en de kosten. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd mailen naar info@clok.nl  Door u in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van CLOK.

Inschrijven

Bijlagen:
Bewaar het bestand Brochure Positie EZ 2018.pdfBrochure Positie EZ 2018.pdf[ ]620 Kb

Interview met Jan Westert

Nieuws

Verkiezingen voor de Provinciale Staten: een goed beïnvloedingsmoment Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor d...

Lees meer

Minder regeldruk voor ondernemers?

Nieuws

Regels schrappen waar dat moet en bijsturen waar het nodig is. Zo wil het kabinet samen met ondernemers werken aan ...

Lees meer

Bruto Lokaal Product: een CLOK uitgangspunt

Nieuws

Het Bruto Lokaal Product wordt een steeds belangrijker begrip. En het is ook steeds meer een concreet hanteerbaar b...

Lees meer