Seminar Positie EZ/AMB

Hoe versterk ik de positie van Economische Zaken binnen mijn gemeente? Wellicht heeft u zichzelf deze vraag weleens gesteld.

Uit het bedrijfsleven komt regelmatig de klacht dat Economische Zaken vast loopt op andere afdelingen. Het lijkt alsof er muren zijn geplaatst waar niet door heen te komen is. CLOK gaat hier verandering in brengen. Wij bieden u een leerzaam seminar gericht op het versterken van de interne positie van Economische Zaken. Hoe wordt de interne transitie ingang gezet? Hoe is het belang van Economische Zaken binnen de organisatie bekend te maken? Dit soort vragen welke tijdens het seminar worden beantwoord. Met deze seminar proberen wij u te inspireren, stimuleren en motiveren om uw eigen positie te versterken.

Bent u geïnteresseerd te werken aan een sterkere positie van Economische Zaken en u zelf binnen uw organisatie? Meld u dan aan voor het seminar ‘De positie van Economische Zaken’ die wordt gehouden op 25 januari a.s.

Aanmelden kan via info@clok.nl of via onderstaande knop. Via deze link vindt u de brochure met meer informatie en de kosten. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd mailen naar info@clok.nl  Door u in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van CLOK.

Inschrijven

Bijlagen:
Bewaar het bestand Brochure Positie EZ 2018.pdfBrochure Positie EZ 2018.pdf[ ]620 Kb

CLOK handreiking gemeenteraadsverkiezingen

Nieuws

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. En die verkiezingen zijn belangrijk voor u als Parkman...

Lees meer

Persbericht Nationale Dag van EZ

Nieuws

Nationale Dag van Economische Zaken van Stichting CLOK: bijna 200 inschrijvingen, inspirerend programma én ...

Lees meer

Genomineerden Verkiezing Beste Economisch Ambtenaar bekend!

Nieuws

Genomineerden verkiezing Beste Medewerker EZ bekend! Na het succes van 2016 is voor 2017 wederom gekozen om de ver...

Lees meer