CLOK | Netwerk Park en Centrummanagers

U bent als Parkmanager en/of Centrummanager hét aanspreekpunt voor zowel gemeenten en bedrijven. U bent de schakel tussen ondernemers onderling en de ambtelijke organisatie.

Wie kan zich aansluiten bij het Netwerk Park en Centrummanagers?
Bij dit netwerk kunnen Parkmanagers, Centrummanagers en Citymanagers of vergelijkbare functies zich aansluiten. In het veld kom je verschillende benamingen tegen. Wordt uw functie hier niet genoemd, neem dan even contact met ons op.

Waarom deelnemer worden?
CLOK draagt intensief bij aan de kracht van een duurzame regionale en lokale economie. Samen met u als park en centrummanagers en overheid werkt CLOK aan meer welvaart, welzijn en geluk. CLOK brengt mensen samen, bindt ze, leidt ze op en ondersteunt ze. Hiervoor biedt CLOK een kennisnetwerk, opleidingen en adviezen. Steeds meer park en centrummanagers vragen ons één-op-één om advies en ons magazine Kringen, de E-zines en Flitsen groeiden uit tot gezaghebbende media.

Specifiek geïnteresseerd in nieuwsvoorziening
Hoewel gemeenten en besturen van ondernemersverenigingen steeds vaker en intensiever een beroep op Stichting CLOK doen, constateren wij dat wij de parkmanagers en centrummanagers in Nederland niet in even groten getale aan ons hebben weten te binden voor seminars, leergangen en meer. Tegelijkertijd zien wij wel dat u en uw collega’s specifiek geïnteresseerd zijn in onze nieuwsvoorziening.

Voor slechts € 125,- per jaar ontvangt u 4 x het spraak- en smaakmakende vakmagazine Kringen en 6 x de E-zine en 6x Flitsen. Tegen een sterk gereduceerd tarief kunt u optimaal op de hoogte blijven van de zaken die voor u spelen en van belang zijn. Tevens ontvangt u een aantrekkelijke korting op activiteiten, producten en diensten die wij voor u organiseren.

Deelnemer worden?
Wilt u zich aanmelden, dan kunt u hier het onderstaande formulier downloaden en ingevuld opsturen per post of via mail naar info@clok.nl. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met 035-695 41 44

CLOK handreiking gemeenteraadsverkiezingen

Nieuws

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. En die verkiezingen zijn belangrijk voor u als Parkman...

Lees meer

Persbericht Nationale Dag van EZ

Nieuws

Nationale Dag van Economische Zaken van Stichting CLOK: bijna 200 inschrijvingen, inspirerend programma én ...

Lees meer

Genomineerden Verkiezing Beste Economisch Ambtenaar bekend!

Nieuws

Genomineerden verkiezing Beste Medewerker EZ bekend! Na het succes van 2016 is voor 2017 wederom gekozen om de ver...

Lees meer