CLOK | Netwerk Park en Centrummanagers

U bent als Parkmanager en/of Centrummanager hét aanspreekpunt voor zowel gemeenten en bedrijven. U bent de schakel tussen ondernemers onderling en de ambtelijke organisatie.

Wie kan zich aansluiten bij het Netwerk Park en Centrummanagers?
Bij dit netwerk kunnen Parkmanagers, Centrummanagers en Citymanagers of vergelijkbare functies zich aansluiten. In het veld kom je verschillende benamingen tegen. Wordt uw functie hier niet genoemd, neem dan even contact met ons op.

Waarom deelnemer worden?
CLOK draagt intensief bij aan de kracht van een duurzame regionale en lokale economie. Samen met u als park en centrummanagers en overheid werkt CLOK aan meer welvaart, welzijn en geluk. CLOK brengt mensen samen, bindt ze, leidt ze op en ondersteunt ze. Hiervoor biedt CLOK een kennisnetwerk, opleidingen en adviezen. Steeds meer park en centrummanagers vragen ons één-op-één om advies en ons magazine Kringen, de E-zines en Flitsen groeiden uit tot gezaghebbende media.

Specifiek geïnteresseerd in nieuwsvoorziening
Hoewel gemeenten en besturen van ondernemersverenigingen steeds vaker en intensiever een beroep op Stichting CLOK doen, constateren wij dat wij de parkmanagers en centrummanagers in Nederland niet in even groten getale aan ons hebben weten te binden voor seminars, leergangen en meer. Tegelijkertijd zien wij wel dat u en uw collega’s specifiek geïnteresseerd zijn in onze nieuwsvoorziening.

Voor slechts € 125,- per jaar ontvangt u 4 x het spraak- en smaakmakende vakmagazine Kringen en 6 x de E-zine en 6x Flitsen. Tegen een sterk gereduceerd tarief kunt u optimaal op de hoogte blijven van de zaken die voor u spelen en van belang zijn. Tevens ontvangt u een aantrekkelijke korting op activiteiten, producten en diensten die wij voor u organiseren.

Deelnemer worden?
Wilt u zich aanmelden, dan kunt u hier het onderstaande formulier downloaden en ingevuld opsturen per post of via mail naar info@clok.nl. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met 035-695 41 44

Interview met Jan Westert

Nieuws

Verkiezingen voor de Provinciale Staten: een goed beïnvloedingsmoment Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor d...

Lees meer

Minder regeldruk voor ondernemers?

Nieuws

Regels schrappen waar dat moet en bijsturen waar het nodig is. Zo wil het kabinet samen met ondernemers werken aan ...

Lees meer

Bruto Lokaal Product: een CLOK uitgangspunt

Nieuws

Het Bruto Lokaal Product wordt een steeds belangrijker begrip. En het is ook steeds meer een concreet hanteerbaar b...

Lees meer