Cursus Positieversterking Professional Bedrijventerrein

Maximaliseer je uitvoeringskracht en loods je bedrijventerrein professioneel door cruciale transities.

Gezocht: professionals met exact de juiste kennis en vaardigheden

Bedrijventerreinen en kantorenlocaties zijn dé Nederlandse motoren voor banen en business. Alle ogen zijn op hen gericht voor cruciale transities. Vooral: de energietransitie en het behalen van klimaatdoelen. Deze locaties vitaal en toekomstbestendig maken vereist professionele power, ofwel: uitvoeringskracht.

Toekomstbestendige werklocaties beschikken over deze uitvoeringskracht: een sterke, structurele en georganiseerde samenwerking tussen ondernemers, eigenaren, overheid en andere belanghebbenden. De meeste bedrijventerreinen in Nederland hebben die uitvoeringskracht nog niet op orde. Dat vereist professionals met exact de juiste kennis en vaardigheden. Een schaars goed, zowel aan publieke als private zijde. Daarom biedt Stichting CLOK de Cursus Positieversterking Professional Bedrijventerrein. Een kosteloze opleiding dankzij de overheidssubsidie ‘NL Leert Door Sectoraal Maatwerk’.

Maximaliseer de uitvoeringskracht van jouw bedrijventerrein of kantorenlocatie                                                

Een professional bedrijventerrein is niet één afgebakende functie. Veel functies op bedrijventerreinen, of bij de overheid, tellen één of meerdere onderdelen van de taken die een professional bedrijventerrein moet beheersen. Dus ben jij een professional die aan de slag wil met zijn of haar competenties als bedrijventerrein professional? Dan is deze cursus onmisbaar voor de uitvoeringskracht van jouw bedrijventerrein of kantorenlocatie. Na de afronding van deze cursus ontvang je een kwalitatief gewaarborgd certificaat van de KwaliteitsCommissie van CLOK.