Training Toekomstbestendige Werklocaties​

CLOK Training

De verandering is in gang gezet, verander je mee?

De wereld om ons heen verandert voortdurend en ook werklocaties moeten hierop inspelen. Het is belangrijk om te zorgen dat werklocaties toekomstbestendig zijn en blijven voldoen aan de behoeften van bedrijven en werknemers. Dit is waar de training "Toekomstbestendige Werklocaties" van Stichting CLOK om de hoek komt kijken.

Voor wie? 

  • Beleidsadviseurs
  • Accountmanagers bedrijven van Gemeenten
  • Besturen van Ondernemersfondsen 
  • Parkmanagers

De training bestaat uit verschillende modules die ingaan op verschillende aspecten van toekomstbestendige werklocaties. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een visie op de toekomst van werklocaties ontwikkelt, hoe je samenwerking tussen bedrijven op een werklocatie bevordert en hoe je zorgt dat een werklocatie duurzaam en energiezuinig is.

Tijdens de training krijg je niet alleen theoretische kennis aangereikt, maar ga je ook aan de slag met praktijkopdrachten. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in je eigen werkomgeving. Daarnaast is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers en experts uit het werkveld.

Na het volgen van de training ben je in staat om werklocaties toekomstbestendig te maken en te houden. Je hebt geleerd hoe je een visie ontwikkelt en deze vertaalt naar concrete acties, hoe je samenwerking bevordert en hoe je de duurzaamheid van een werklocatie vergroot.

De training “Toekomstbestendige Werklocaties” van Stichting CLOK is dus een waardevolle investering voor iedereen die betrokken is bij werklocaties. Schrijf je nu in en zorg dat jouw werklocatie klaar is voor de toekomst!

Cluster 1: Samenwerken

Hoe kun je collectief werklocaties toekomstbestendig maken en wat heb je daar voor nodig?

Cluster 2: Verduurzaming

Wat zijn de effecten van het veranderende klimaat op werklocaties? De modules van dit cluster worden afgesloten met een module praktijkvoorbeelden (verplicht), waarbij we op locatie kijken naar de manier waarop het geleerde in de praktijk wordt gebracht. Het betreft een nader te bepalen locatie.

Cluster 3: Middelen

Cluster 3 is gericht op de middelen die nodig zijn om de transitie naar een toekomstbestendige werklocatie aan te gaan. De modules binnen dit cluster zijn gericht op (collectieve) financiering, een plan van aanpak en de digitale transformatie.

Cluster 4: Veranderende werklocaties

Hoe ziet de transformatie van centrumlocaties en bedrijventerreinen in de praktijk eruit? Daarnaast wordt ingegaan op de manieren waarop ingespeeld kan worden op deze veranderingen en wat daarvoor nodig is.

Cluster 5: Toekomstgericht werken

Inzichten in een nieuwe manier van werken. Daarnaast wordt ingespeeld op inzicht in elkaars werkzaamheden, zodat publieke en private partijen weten wat ze aan elkaar hebben.

  • €395,- per module (dagdeel)
  • €695,- per hele dag
  • Vanaf afname van 4 modules (van één dagdeel) €345,- per module

Vragen? Neem gerust contact op!