Dag van
CentrumProfessionals

Woensdag 14 juni 2023

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Dé dag om te netwerken met collega’s uit nederland

Ontmoet gelijkgestemden, doe nieuwe kennis op en wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Datum

Woensdag 14 juni 2023

Locatie

Theater & Congres Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

Tijd

09.30 – 10.00 uur: Aanvang
17.00 – 18.30: Afsluiting met een borrel

Prijs

€ 495,- Regulier
€ 295,- CLOK leden [€ 225,- voor de extra collega(‘s) die je mee neemt!]

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor centrummanagers en centrumprofessionals, maar ook ondernemers, vastgoedeigenaren en iedereen die werkzaam is voor een overheidsinstantie, en contact heeft met centrummanagers en/of centrumprofessionals, zijn van harte welkom.

Centrumgebieden staan onder grote druk door veranderingen in het consumentengedrag, maar zijn van groot belang voor de leefbaarheid en het vestigingsklimaat. Vitale centra profiteren van goede samenwerking tussen ondernemers, vastgoedeigenaren en de overheid, waarbij centrummanagers/centrumprofessionals een centrale en verbindende rol spelen.

Key-note spreker Mathijs Bouman heeft zijn economische blik toegespitst op het centrum en zijn er verschillende deelsessies om gezamenlijk dieper de inhoud in te gaan. De praktijk bekijken we in Apeldoorn, waar een bezoek aan de binnenstad (incl. twee unieke locaties) op het programma staat die de transformatie die Apeldoorn heeft ondergaan geweldig in beeld brengt.

Vier redenen waarom jij de Dag van CentrumProfessionals niet mag missen:

Praktische handvaten voor de vitaliteit van jou centrum

Op de Dag van Centrumprofessionals staat de vitaliteit van binnensteden en dorpskernen centraal. Met een dagvullend programma krijg je inzicht in trends en ontwikkelingen en versterken we jullie kennis en vaardigheden om mee te nemen naar de praktijk. Centrumgebieden staan onder grote druk door veranderingen in het consumentengedrag, maar zijn van groot belang voor de leefbaarheid en het vestigingsklimaat. Aan het eind van de dag ga je met praktische handvaten voor de vitaliteit van jouw centrum naar huis!

Een economische blik toegespitst op het centrum van key-note spreker Mathijs Bouwman

De centrum- en binnenstadorganisatie wordt steeds complexer en vergt steeds meer professionele bestuurders vanuit ondernemers en vastgoedpartijen. Binnensteden gaan daarentegen ook uit steeds meer diverse functies bestaan. Die complexheid vereist professionele CentrumProfessionals, zowel van de private als de publieke kant. Mathijs Bouman gaat als key-note spreker in op specifiekere economische data op nationaal, regionaal en op lokaal niveau. Over bijv. consumentengedrag, robotisering en toerisme en recreatie, maar ook over bereikbaarheid, de arbeidsmarkt en bestedingen. Een algehele economische blik toegespitst op het centrum, waar ook de trend in online-aankopen en Mathijs Boumans visie over het economisch- en retailbeleid van de overheid niet zal ontbreken.

Vertaling van de actuele kennis en trends & ontwikkelingen naar de praktijk in Apeldoorn

We vertalen de opgedane kennis en trends en ontwikkelingen in de ochtend naar de praktijk. Die bekijken we in Apeldoorn, waar een bezoek aan de binnenstad én twee unieke locaties op het programma staat. De transformatie van Apeldoorn en de link met het ochtendprogramma wordt op deze wijze uniek in beeld gebracht.

Vergroot je netwerk

Op de Dag van Centrumprofessionals zijn centrumprofessionals uit het hele land aanwezig: centrummanagers, ondernemers, vastgoedeigenaren, beleidsmedewerkers van gemeenten en anderen die werkzaam zijn voor een overheidsinstantie. Een ideale gelegenheid om je netwerk te vergroten en samen uitdagingen en bevindingen te bespreken.

Programma

10.00 uur

Start Programma

Opening Herman Timmermans (CLOK)  

Welkom Marco Bod (Apeldoorn) 

 

10.30 uur

Key-note spreker Mathijs Bouman

11.30 – 11.45 uur

‘On The Go’ pauze

11.45 – 13.15 uur

Deelsessies

Deelsessie 1 (zaal 4)            Gebiedsondernemen in de binnenstad – Eduard Plate en John Bardoel 

Deelsessie 2 (zaal 5)            Samenwerking – Andries van Daalen + Toekomstbestendige centrumgebieden  – Marco van Hoek 

Deelsessie 3 (zaal 8)            Vaksessie Centrummanager – Claudia Timmers en Jorine de Soet 

 

13.15 uur

Lunchpauze 

14.00 uur

Stadsexperience – wandeling (trek geschikte schoenen aan)

15.00 uur

Aankomst Orangerie – Marco Bod (Apeldoorn) en Hessel Woltjer (Bridges Vastgoed) 

16.00 uur

Netwerkwandeling begeleid door SuperConnectors 

16.20 uur

Aankomst Acec – Jasper van der Graaf (creatief directeur Acec) + rondleiding Acec

17.00 uur

Intervisie- en netwerktijd inclusief drankje en hapjes-buffet

18.30 uur

Einde Masterclass/ Dag van CentrumProfessionals, terugwandelen naar Orpheus (auto’s)

Gemiddelde beoordeling van een 8!

Deelsessies over actuele onderwerpen!

Gezellige netwerkborrel!

Partners