CLOK Evenementen | Dag van de BIZ

Dag van BIZ: 12 maart 2024
‘Naar een Landelijk Platform BIZ’- Webinar

Voor wie?

    • BIZ besturen
    • Medewerkers Economische Zaken / Accountmanagers bedrijven bij Gemeenten
    • Ondernemers
    • Park- en centrummanagers

Samen met jou werkt CLOK aan effectievere BIZ’en voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Ter vervanging van de Dag van de BIZ organiseert CLOK op dezelfde datum van 12 maart een Webinar over BIZ’en, voor- en door mensen uit de BIZ-praktijk.

Doe kennis op over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Bedrijven Investeringszones

We trappen het Webinar af met de laatste kennis en inzichten over de BIZ. Pieter Buisman van Bedrijveninvesteringszone.BIZ neemt je mee in de meest recente ontwikkelingen.

Praat mee met praktijkdeskundigen binnen BIZ’en

Aanvullend op de informatieve opening praat tafelvoorzitter Herman Timmermans met BIZ-experts uit de praktijk: René de Blok (Stichting BIZ CapelleXL), Andries Van Daalen (BIZ Stichting ZwolleFonds), Anton van de Rijt (Vereniging van Eigenaren, BIZ Binnenstad ’s-Hertogenbosch), Pieter Buisman (Bedrijveninvesteringszone.BIZ) en Herman Hoekstra (Ondernemersfonds Enkhuizen – senior adviseur CLOK) over hun ervaringen. Samen bespreken zij de huidige ontwikkelingen en inventariseren ze de behoefte voor kennisdeling en netwerkvorming binnen een platform-BIZ op landelijk niveau.

CLOK weet de kern te raken door de juiste deelsessies te organiseren. Het is fijn om met collega's uit andere regio's te sparren over dezelfde problematiek.

Dag van de BIZ: 12 maart 2024 – Webinar

Datum

12 maart 2024

Locatie

Online Webinar

Tijd

12.00 - 13.30 uur

Prijs

X

Deelsessies over actuele onderwerpen

Lekkere lunch

Netwerken met collega's

Partners
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van onze leergangen, evenementen en nieuws en informatie voor en over de lokale economie!