Dag van de BIZ

Dinsdag 12 september 2023

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Dé dag om te netwerken met collega’s uit nederland

Ontmoet gelijkgestemden, doe nieuwe kennis op en wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Datum

Dinsdag 12 september 2023

Locatie

Bedrijventerrein Vijfsluizen, Schiedam

15 jaar BIZ: een jubileum gericht op de toekomst

Op dinsdagmiddag 12 september komen we met BIZ-besturen en andere belanghebbenden binnen de lokale economie bij elkaar op de plek waar het ooit begon: Schiedam, voor een feestelijke ontmoeting met interactieve kennissessies en netwerkmomenten. 

15 jaar geleden werd in Schiedam de eerste BIZ opgericht op bedrijventerrein Vijfsluizen. Inmiddels is het aantal gebieden in Nederland met een BIZ enorm gegroeid tot ruim boven de 350. Niet zo vreemd, ondernemen in een BIZ-gebied brengt grote voordelen met zich mee, wat ervoor zorgt dat het overgrote deel van BIZ-ondernemers door heel Nederland de BIZ als zeer positief ervaart. Toch zijn er ook verbeteringen mogelijk. Tijdens dit 15-jarige jubileum willen we daarom vanuit Stichting CLOK en samenwerkingspartners de BIZ naar een hoger niveau tillen. Werk jij als BIZ-bestuurslid of EZ’er bij de gemeente mee aan het succesvol in stand houden van jouw BIZ? Of wil je gewoon meer te weten komen over de voordelen en verbeteringen van de BIZ en alle experts op dit gebied ontmoeten? Kom dan dinsdagmiddag 12 september naar Schiedam!

Twee redenen waarom jij de Dag van de BIZ niet mag missen:

In één dag BIZ-expert, daar pluk je jarenlang de vruchten van

Of je nou alle ins en outs van de BIZ eigen bent of interesse hebt in een BIZ maar niet zo goed weet hoe je moet beginnen, deze dag biedt voor jou de ultieme mogelijkheid om op allerlei kennisniveaus mee te denken over verbeteringen aan de Wet BIZ, best-practices te ontvangen in het op- en doorstarten van een BIZ, en brainstormen over wat er allemaal mogelijk is met een BIZ-plan.

Samen verenigd om het maximale uit de BIZ te halen

De dag biedt een unieke aangelegenheid om op het onderwerp van de BIZ-gelijkgestemden tegen te komen. Zo vergroot jij jouw persoonlijke netwerk en werken we gezamenlijk toe naar een Landelijk Platform BIZ waar we verenigd een centraal punt voor kennisuitwisseling en netwerken faciliteren, én daarnaast een gezamenlijke belangenorganisatie richting Ministeries neerzetten voor de gewenste verbeteringen in de Wet BIZ, zoals het verzachten van de draagvlakeisen bij een gewenste doorstart. We stellen als doel de eerste contouren van deze vereniging uit te werken, voor- en door mensen uit de praktijk.

Programma

Partners