PVB Nederland: nu en in de toekomst

Op 11 mei 2022 organiseert stichting CLOK in samenwerking met SKBN de bijeenkomst ‘PVB Nederland: nu en in de toekomst’. Deze bijeenkomst is speciaal voor parkmanagers en vindt fysiek plaats in de omgeving van Utrecht (exacte locatie volgt z.s.m.).

  • Wat? Bijeenkomst PVB Nederland: nu en in de toekomst
  • Wie? Parkmanagers door heel Nederland
  • Waar? Omgeving Utrecht (exacte locatie volgt z.s.m.)
  • Wanneer? 11 mei 2022
  • Hoe laat? 13:00 uur tot 15:00 uur

PVB Nederland: nu en in de toekomst

PVB Nederland is de afgelopen maand druk bezig geweest met de opzet van het programma. Denk hierbij aan de invulling van de communicatiemiddelen, gesprekken met verschillende stakeholders en het ontwerp van het programmabureau. Er is veel gebeurd, en dus is het tijd voor een update omtrent het programma. Dit is hét moment om vragen te stellen over PVB Nederland en wat het programma voor jou – als parkmanager – kan betekenen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om deze bijeenkomst aandacht en tijd te besteden aan de input van jou op het programma: waar heb jij behoefte aan, hoe zij jij dit programma voor je, wat werkt wel en wat werkt niet?

Kortom, het belooft een sessie te worden waar enerzijds informatie wordt opgehaald en anderzijds wordt ingebracht. We hopen je daar te zien.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand digitaal aanmeldformulier.

 

Tot dan,

 

Team CLOK en Team SKBN, mede namens PVB Nederland