CLOK Netwerk

Ons netwerk is de kern en de kracht van CLOK.

Alle voordelen van CLOK starten bij ons netwerk

Ons uitgebreide netwerk is dé kern en dé kracht van CLOK. Hoe het werkt? Altijd in jouw voordeel. CLOK luister heel scherp naar de vraag vanuit alle deelnemers. Van ambtelijk tot ondernemend. Van ambtenaar EZ en manager van een werklocatie tot en met lid van een bestuur van een ondernemersvereniging of -fonds. De actuele signalen die we opvangen? Die vertalen we in een veelzijdig aanbod van diensten. Zoals leergangen, trainingen en workshops. Bedoeld om jou en je collega’s te verrijken met meer kennis. CLOK verbindt, in kennis, ervaringen en samenwerking. En dat start in ons sterke netwerk. Je bent van harte welkom!

CLOK Netwerk: we doen het samen

Wij vinden het belangrijk om in te spelen op actuele onderwerpen. Tijdens onze evenementen luisteren we naar ons netwerk: welke onderwerpen zijn actueel en waar wij in kunnen ondersteunen? Deze geluiden vertalen we door in onze academie, zodat we altijd in spelen op de huidige problematiek.

We luisteren niet alleen actief, we vragen ook actief. Voor elke doelgroep hebben we kernteams opgesteld welke elk kwartaal om tafel zitten om te bespreken wat de actuele uitdagingen zijn binnen hun vakgebied, en hoe CLOK daarin haar doelgroep kan ondersteunen.  

Kernteams: 

  • Medewerkers Economische Zaken/ Accountmanagers
  • Parkmanagers
  • Centrummanagers
  • Brederedactieraad
  • Regioteams

Communityleden

  • Afdelingen Economische Zaken van gemeente
  • Centrummanagers, parkmanagers & parkmanagementorganisaties
  • Lokale ondernemersverenigingen & ondernemersfondsen
Kennisnetwerk Regionale Economie

In het voorjaar van 2020, bij de start van de Coronapandemie, hebben Platform31 en Stichting CLOK het initiatief genomen tot de oprichting van het Kennisnetwerk Regionale Economie. Dé onlineomgeving ter ondersteuning en bevordering van ondernemerschap in stad en regio. Lees meer…

Partners

CLOK biedt haar leden een uniek en groeiend kennisnetwerk en de mogelijkheid om vakgenoten te ontmoeten en van elkaar te leren. De hulp van onze partners is hierbij onmisbaar. Lees meer…

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze leergangen, evenementen en
nog veel meer informatie over de lokale economie!