Partners van CLOK

Onderdeel van het CLOK Netwerk

Je bent hier:

CLOK is dé ledenorganisatie voor afdelingen Economische Zaken bij gemeenten, lokale ondernemersverenigingen, parkmanagers en centrummanagers. CLOK biedt haar leden een uniek en groeiend kennisnetwerk en de mogelijkheid om vakgenoten te ontmoeten en van elkaar te leren. De hulp van onze partners is hierbij onmisbaar. Onze partners helpen ons en onze leden om de lokale economie letterlijk in beweging te brengen.  

Partners van CLOK helpen op verschillende manieren mee. Bijvoorbeeld door kennis, vaardigheden en informatie te delen met ons en onze leden. Maar altijd met hetzelfde doel: samen met CLOK bijdragen aan de kracht van een duurzame regionale en lokale economie.  

Onze partners zijn divers. Van gespecialiseerde adviesbureaus tot breed georiënteerde marktpartijen. Van informatieloketten tot universiteiten. Hoe groot, klein, gespecialiseerd of breed georiënteerd jouw organisatie is, maakt niet uit. Belangrijk is dat jouw organisatie bijdraagt aan de missie van CLOK: samen met ondernemers en overheid werken aan meer welvaart, welzijn en geluk.  

Wil je een van onze evenementen bijwonen als partner? Neem contact op met Michiel Wiersinga en bespreek de mogelijkheden.

Michiel Wiersinga

Accountmanager Partners

06 - 19 89 00 62

Onze samenwerkingspartners