CLOK Support | BIZ oprichten

BIZ oprichten

Bedrijven Investeringszone (BIZ): samen investeren in een sterkere positie

Ondernemers en eigenaren op bedrijventerreinen of in centrumgebieden zijn vaak bereid om de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving te verbeteren, op voorwaarde dat iedereen hieraan bijdraagt. Vanuit CLOK Support bieden wij verschillende niveaus van ondersteuning in het oprichten van een BIZ, van advies tot volledige procesondersteuning van het BIZ-traject op locatie. 

Voordat een BIZ actief is, moeten er een aantal stappen worden doorlopen. Er moet een bestuur en een gedragen activiteitenplan zijn. Ook moet de meerderheid van de ondernemers hiermee instemmen en moet de gemeenteraad akkoord geven voor de oprichting.

Plan van aanpak

CLOK ontzorgt gemeenten en ondernemers met een grondig plan van aanpak. Dit plan dient als een routekaart voor het opzetten en realiseren van een BIZ en omvat twee sporen: een stappenplan voor de gemeente en een stappenplan voor de ondernemers. Tijdens elke stap biedt CLOK ondersteuning in de vorm van praktische begeleiding, kennis en expertise.

Ons stappenplan

 Download het volledige stappenplan

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden we jou kunnen bieden? Neem contact op! We gaan graag in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Kijk dan ook bij ons platform BIZ of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

    Projectleider

    Herman Timmermans

    +31 6 51 42 95 59

    Meld je aan voor de nieuwsbrief!
    Blijf op de hoogte van onze leergangen, evenementen en nieuws en informatie voor en over de lokale economie!