Onze leden:

– Afdelingen Economische Zaken van gemeente

– Centrummanagers, parkmanagers & parkmanagementorganisaties

– Lokale ondernemersverenigingen & ondernemersfondsen

Word lid van onze Community!

CLOK is de beweging naar een sterkere lokale en regionale economie

CLOK is dé ledenorganisatie voor lokale ondernemersverenigingen, parkmanagers, centrummanagers en afdelingen Economische Zaken bij gemeenten. We bieden een uniek kennisnetwerk om anderen in je vakgebied te ontmoeten en van elkaar te leren. Samen brengen we de lokale economie letterlijk in beweging. Concreet en actiegericht.

Onze missie

CLOK draagt bij aan de kracht van een duurzame regionale en lokale economie. Samen met ondernemers en overheid werkt CLOK aan meer welvaart, welzijn en geluk.

Wat we doen

Wij geloven dat het succes of falen van een optimaal vestigingsklimaat sterk afhangt van de samenwerking tussen de gemeente, besturen van werklocaties en managers van werklocaties.

Ons doel is om deze partijen door kennis, vaardigheden en informatie te versterken en hun onderlinge samenwerking op een hoger professioneel niveau te brengen.

Wat we bieden

Voordelen van je lidmaatschap

We zijn er trots op om een groeiende beweging te zijn voor professionals en experts op het gebied van Economische Zaken op lokaal en regionaal niveau.  Als lid van de CLOK Community kun je profiteren van:

    • Kennisdeling en Netwerkmogelijkheden: Maak contact met gelijkgestemde professionals en breid je netwerk uit. We organiseren regelmatig evenementen en webinars om kennis en inzichten te delen.
    • Expertise en Ondersteuning: Ontvang waardevolle ondersteuning en advies van experts binnen ons netwerk. Onze gemeenschap is gebouwd op samenwerking en het delen van expertise.
    • Toegang tot Praktische Tools en Instrumenten: Als lid krijg je toegang tot handige hulpmiddelen en resources die je kunnen helpen bij je werk in Economische Zaken, zowel op lokaal als regionaal niveau.
    • Inspiratie en Ontwikkeling: Laat je inspireren door de successen van anderen en blijf groeien in je vakgebied.

Stuur mij het aanmeldformulier!