Sluit je aan! | Word partner van CLOK

Onze partners:

  • Samenwerkingspartners: kennispartners en marktpartijen
  • Partners werklocaties: bedrijvenverenigingen, ondernemersverenigingen en koepelorganisaties

Word ook partner van CLOK

CLOK is dé ledenorganisatie voor afdelingen Economische Zaken bij gemeenten, lokale ondernemersverenigingen, parkmanagers en centrummanagers. De hulp van onze partners is hierbij onmisbaar. Onze partners helpen ons en onze leden om de lokale economie letterlijk in beweging te brengen.

Partners van CLOK krijgen toegang tot een groot en groeiend netwerk van gemeenten, ondernemersverenigingen, parkmanagers en centrummanagers. Ons netwerk is uniek in Nederland en een hechte gemeenschap. Onze leden werken met en voor elkaar met CLOK als verbindende factor, zonder winstoogmerk.

Onze partners zijn zeer divers. Van landelijke adviespartners tot regionale ondernemersverenigingen. Hoe groot, klein, gespecialiseerd of breed georiënteerd jouw organisatie is, maakt niet uit. Belangrijk is dat jouw organisatie bijdraagt aan de missie van CLOK: samen met ondernemers en overheid werken aan meer welvaart, welzijn en geluk.

Samenwerkingspartners

Onze samenwerkingspartners helpen ons en ons netwerk aan kennis en expertise om de lokale economie te versterken. Zo werken we samen met het Ministerie van EZK en Platform 31, maar ook met Interpolis en Rabobank. Op het gebied van het selecteren van marktpartijen om mee samen te werken zijn we streng: de onafhankelijkheid van CLOK is leidend en we werken alleen samen met partijen die sterke referenties hebben en een kennisbehoefte vanuit ons netwerk vervullen. Daarnaast hebben we meerdere samenwerkingspartners per sector of adviesgebied.

Partners werklocaties

Onze partners werklocaties zijn ondernemersverenigingen en collectieven met wie wij zeer nauw samenwerken. Zij zetten zich, samen met CLOK, iedere dag in om de lokale en regionale economie te versterken. Enkele voorbeelden zijn de WestFriese Bedrijvengroep en Ondernemend Emmen. De samenwerking met deze partijen ontstond vanuit het lidmaatschap, maar is veel breder en intensiever van aard. Dit is de reden dat wij elkaar als volwaardig partner zien en deze organisaties dan ook ‘partners werklocaties’ noemen.

Partner worden of evenement bijwonen?

Wil je meer informatie, samenwerkingspartner of partner werklocaties worden of als partner één van onze evenementen bijwonen? 

Neem contact op met Michiel Wiersinga en bespreek de mogelijkheden.

Meer informatie over wie onze partners zijn vind je op deze pagina.

Accountmanager
CLOK Partners

Michiel Wiersinga

06 - 19 89 00 62