CLOK Academie | Masterclass Transitiesturing 

Masterclass Transitiesturing

Aan de slag met Digitale Transformatie en Circulaire Economie

Voor wie? 

– Medewerkers van gemeenten en provincies die zich bezighouden met beleid en/of uitvoering gericht op digitale transformatie en/of circulaire economie.

– Alumni van onze Leergang MEZ/AMB

Wat ga je leren?

Onze samenleving is op diverse terreinen in transitie. Denk daarbij aan technologische ontwikkelingen op het gebied van data, algoritmes en AI, die zorgen voor een digitale transformatie van onze economie en maatschappij. Of ons streven om van een lineaire naar een circulaire economie te gaan. Het is jouw rol om samen met het bedrijfsleven en andere partners vorm en inhoud te geven aan deze transities. Maar hoe doe je dat? Wie betrek je en waar begin je? Dat leer je in onze nieuwe Masterclass Transitiesturing.

Docent Jan van Ginkel neemt je in twee dagen mee in de vraag wat transities zijn en hoe je er sturing aan kunt geven. Daarbij wordt specifiek aandacht besteed aan digitale transformatie, circulaire economie en de samenhang tussen beide. Naast kennis en praktijkvoorbeelden ligt de focus tijdens deze masterclass vooral op jouw eigen handelingsperspectief. Welke rol en positie kun je pakken, waar heb je anderen bij nodig en wie betrek je wanneer?

Deze masterclass is primair bedoeld voor medewerkers van gemeenten en provincies die zich bezighouden met beleid en/of uitvoering gericht op digitale transformatie en/of circulaire economie. Werk je niet bij een gemeente of provincie, maar ben je in jouw werk hier wel mee bezig? Dan ben je ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de masterclass. Heb je onze Leergang MEZ/AMB gevolgd, dan vormt deze masterclass een verdieping op wat in de leergang aan de orde is geweest.

Praktische informatie

Data

> 27 februari 2024
> 19 maart 2024
Tijden: Inloop 9:30 uur
Start programma: 10:00 uur
Einde programma 16:00 uur

Locatie

> De Observant
Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort

Prijs

> CLOK lid € 895,- (exclusief BTW)
> Niet lid € 995,- (exclusief BTW)

Studiebelasting

> De masterclass bestaat uit twee dagen

Aanmelden?

Stuur mij het inschrijfformulier!

    Contactpersoon

    Fokelien Haije

    06 - 82 35 75 31