CLOK Support | Toolkit Ondernemersfondsen

Toolkit Ondernemersfondsen

Ondernemersfondsen bieden de financiële basis voor lokaal economische samenwerking en ontwikkeling, voor- en door ondernemers

Het opzetten van een ondernemersfonds is een complex proces dat samen gaat met verschillende administratieve en organisatorische taken. Het vergt aanzienlijk uitzoekwerk om de juiste informatie te vinden, maar de vruchten ervan zijn de moeite waard. In de praktijk zien we dat ondernemersfondsen overwegend positieve effecten hebben op de samenwerking tussen ondernemers onderling en in gezamenlijke richting naar de gemeente. Bij CLOK ondersteunen we je graag in dit proces door middel van op maat gemaakt advies en onze Toolkit Ondernemersfondsen. Deze toolkit leidt je snel, nauwkeurig en solide naar een succesvol ondernemersfonds.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Toolkit

 

Next-Generation Ondernemersfondsen Gids
Een handig instapdocument met basisinformatie over de drie hoofdvormen van ondernemersfondsen (reclamebelasting, BIZ, gemeentebreed OZB-fonds). Inclusief notities over verbeteringen en overgang naar nieuwe fondsen.
Toolkit Ondernemersfondsen
Een complete verzameling van kennisdocumenten die je ondersteunen in alle fasen van het opzetten van een BIZ of OZB-ondernemersfonds. Bevat bladwijzers, stromenschema’s, modelverordeningen, modelstatuten voor vereniging/stichting, prototype draagvlakmetingen & BIZ-plan, subsidieovereenkomsten, FAQ’s en meer.
Toolkit
(€ 2.500, – excl. BTW)

Toolkit Plus

 

Next-Generation Ondernemersfondsen Gids
Basisinformatie over de drie hoofdvormen van ondernemersfondsen, inclusief notities over verbeteringen en overgang naar nieuwe fondsen.
Toolkit Ondernemersfondsen
Een complete verzameling van kennisdocumenten voor alle fasen van het opzetten van een BIZ of OZB-ondernemersfonds. Bevat bladwijzers, stromenschema’s, modelverordeningen, modelstatuten voor vereniging/stichting, prototype draagvlakmetingen & BIZ-plan, subsidieovereenkomsten, FAQ’s en meer.
Persoonlijk advies en incompany ondersteuning op maat
Maatwerkondersteuning voor het opzetten van een ondernemersfonds door onze CLOK-experts. Inclusief een situatieschets van de werklocatie met adviesrapport voor het oprichten van het ondernemersfonds, en optionele persoonlijke ondersteuning binnen de verschillende oprichtingsfasen tegen een tarief van 170,- p/u excl. BTW.
Toolkit Plus
(€ 3.500, – excl. BTW
+ op aanvraag ondersteuning voor 170,- p/u excl. BTW)

Voor zowel de Toolkit als de Toolkit Plus geldt 20% korting voor leden van CLOK. Eerst nog oriënteren? Geen probleem. Het is mogelijk om kosteloos de Next-Generation Ondernemersfondsen Gids op te vragen. 

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

    Projectleider

    Herman Timmermans

    +31 6 51 42 95 59

    Meld je aan voor de nieuwsbrief!
    Blijf op de hoogte van onze leergangen, evenementen en nieuws en informatie voor en over de lokale economie!