Sluit je aan! | Werken bij CLOK

Werken bij CLOK

CLOK is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken! We zijn een relatief klein team en werken informeel met elkaar samen. We vinden het belangrijk dat successen gevierd worden, daarom organiseren we twee keer per maand gezellige borrels en activiteiten! Wil je ook deel uitmaken van ons gezellige team? Bekijk welke vacatures er open staan!

Wie zijn wij?

CLOK draagt bij aan de kracht van een duurzame regionale en lokale economie. Samen met besturen van ondernemers en de overheid werken wij aan de brede welvaart.
De lokale en regionale economieën in Nederland staan voor een enorme transformatie-opgave. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, digitale transformatie, klimaatadaptatie, het verbeteren van het vestigingsklimaat en de lokale en regionale innovatie.

CLOK is dé partner, aanjager en inspirator voor de publieke en private partijen. Ons netwerk bestaat uit centrum- en parkmanagers, bestuurders en voorzitters van ondernemers-verenigingen/ondernemersfondsen en afdelingen Economische Zaken van gemeenten, provincie en Rijk. Bij CLOK zijn meer dan 150 gemeenten aangesloten.

Wij zetten zowel opiniërend als uitvoerend een belangrijke ‘footprint’. We inspireren en geven vorm en inhoud aan de opgave die onze partners hebben om maatschappelijke economische opgaven te realiseren. We tonen lef en brengen mensen en organisaties in beweging om handen en voeten te geven aan het realiseren van hun ambities. CLOK is een community die de maatschappelijke opgaven helpt realiseren!

CLOK brengt mensen samen, verbindt ze, leidt ze op en biedt advies & ondersteuning. CLOK bestaat uit vier onderdelen: CLOK Netwerk, CLOK Academie, CLOK Evenementen en CLOK Support.

Wat zoeken we?

Programmaleider CLOK Academie

Op lokaal niveau zijn er drie partijen verantwoordelijk voor een optimaal vestigingsklimaat (Economische Zaken bij Gemeenten, Park- & Centrummanagers, Besturen van Ondernemersfondsen en Ondernemersbesturen). Wij versterken deze belangrijke spelers in hun functioneren en samenwerken.

CLOK is op zoek naar een Programmaleider Academie. Als Programmaleider Academie zet je alles in het werk wat nodig is om het marktaandeel van de producten van de CLOK Academie te vergroten. Je zet de lijnen uit om onze Academie verder te laten groeien en toekomstbestendig te maken.

Als Programmaleider Academie realiseer jij het Businessplan van CLOK Academie en geef je daaraan verder vorm. Je inspireert onze leden en regionale/lokale partners om leiderschap en vernieuwing te tonen bij de maatschappelijk economische transities door het aanbieden van daarop gerichte opleidingen.

Wat ga je doen?

 • Je verbetert onze huidige producten en komt met nieuwe ideeën.
 • Samen met onze docenten kijk je naar de didactische aanpak en werkvormen van onze producten en hebt daar visie op.
 • Je krijgt alle ruimte om de kansen die je ziet op korte en lange termijn om te zetten in concrete vernieuwingen van de aanpak, marketing en productontwikkeling van de Academie van CLOK.
 • Je werkt in verbinding met de leden, doelgroepen, Kernteams/Platforms en met de Kwaliteitscommissie en bouwt samen met hen aan een sterk en onderscheidend partner/leden gericht opleidingsaanbod.

Functie-eisen:

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma op didactisch gebied.
 • Een ondernemende en ervaren (7+ jaar werkervaring) professional met lef en passie voor het versterken van personen en organisaties.
 • Je denkt groot in mogelijkheden, komt met concrete en verfrissende ideeën en durft nieuwe producten en vormen van aanpak te laten zien.
 • Je hebt ervaring in het ontwikkelen en op de markt zetten van intervisie- en lesmethoden.
 • Je weet hoe je professionele relaties opbouwt en onderhoudt, pakt de regie en gaat resultaatgericht te werk.
 • Daarnaast heb je uitstekende schriftelijke, communicatieve, didactische en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij?

CLOK biedt jouw ruimte voor ontwikkeling. Je krijgt veel vrijheid en je kunt plaats- en tijdonafhankelijk werken. Je salaris bestaat uit een vast en een variabel deel en is afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt.

Het variabele deel van je salaris is gebaseerd op de omzet die je vanuit het Businessplan met CLOK Academie realiseert. We gaan uit van een werkweek van 36 uur; parttime werken is bespreekbaar. Je kunt zowel in loondienst als op ZZP-basis bij ons aan de slag!

 

Geïnteresseerd?

Inspireer ons en laat zien hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten en leiderschap gaat inzetten om de Academie een flinke boost in kwaliteit en exposure te geven. We komen graag met je in gesprek!

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@clok.nl o.v.v. “Vacature Programmaleider Academie”.

Heb je vragen? Bel dan met Herman Timmermans op 06-51429559 of mail naar info@clok.nl.

Senior Projectleider bij CLOK

Senior Projectleider bij CLOK

CLOK is op zoek naar een ervaren senior projectleider die ons team komt versterken. Als senior projectleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse projecten op het gebied van regionale economische ontwikkeling. Je werkt nauw samen met andere professionals in ons team en met partners in het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen.

 

Als senior projectleider ben je in staat om complexe projecten van begin tot eind te managen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om helder te communiceren met diverse stakeholders. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van business cases en projectplannen en kunt deze vertalen naar concrete acties. Daarnaast ben je in staat om de voortgang van projecten te bewaken en bij te sturen waar nodig.

 

Wat ga je doen?

 • Het managen van diverse projecten op het gebied van regionale economische ontwikkeling
 • Het ontwikkelen van business cases en projectplannen
 • Het bewaken van de voortgang van projecten en bijsturen waar nodig
 • Het onderhouden van contacten met partners in het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen
 • Het rapporteren over de voortgang van projecten aan het managementteam van Stichting CLOK

 

Functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevante richting, zoals bedrijfskunde, economie of ruimtelijke ordening
 • Minimaal 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als projectleider of programmamanager
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
 • Kennis van projectmanagementmethodieken zoals PRINCE2 en Agile
 • Kennis van de regionale economische ontwikkeling en het werkveld van Stichting CLOK is een pre

 

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Een informele en collegiale werksfeer

 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie als senior projectleider bij  CLOK? We komen graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@clok.nl o.v.v. “Vacature Senior Projectleider”.

 

Open sollicitatie

Heb je geen vacature kunnen vinden maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij CLOK? Super leuk! 

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten.“Hire on mindset, develop on skills’. Jij kunt ons overtuigen van jouw mindset. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@clok.nl en we nemen contact met je op!