CLOK Academie | Training ChatGPT voor gemeenten (incompany)

Training ChatGPT voor gemeenten (incompany)

Voor wie?

– Beleidsmedewerkers Economische Zaken en andere medewerkers in jouw gemeente die interesse hebben in het slimmer toepassen van ChatGPT in de dagelijkse praktijk.

Wat ga je leren?

Deze training is bedoeld om de deelnemers kennis te laten maken met generatieve AI op een interactieve en hands-on manier.

De training is ontworpen om de deelnemers te helpen ChatGPT te gebruiken voor efficiëntere werkprocessen in bijvoorbeeld het samenvatten van externe materialen, het creëren van content voor website en social media, en het schrijven van rapporten. Ook is het mogelijk om coachingscapaciteiten van ChatGPT te verkennen.

We richten ons in de training vooral op het slimmer leren gebruiken van ChatGPT in de dagelijkse praktijk van een gemeente. Ethiek komt hierbij ook aan de orde.

De basis voor de training is de praktijk van jouw gemeente. We werken met het materiaal dat het team gebruikt, zoals rapporten, raadsbrieven, vergunningen beleid en subsidieregelingen.

Wil jij tijd besparen en jouw afdeling EZ op de kaart zetten binnen en buiten jouw organisatie door de mogelijkheden van AI/ChatGPT te benutten? Neem contact met ons op voor een intakegesprek en organiseer deze maatwerktraining in jouw gemeente!

De training wordt gegeven door Jules Lancee of een andere ervaren trainer van Space Innovation.

Leuk interessant onderwerp. Goed om meer van te horen en mee aan de slag te gaan.

Praktische informatie

Startdatum

> In overleg met de gemeente

Locatie

> In jouw gemeente

Prijs

> € 2.000,- exclusief BTW | Prijspeil 2024

Studiebelasting

> De basistraining duurt 2,5 uur. Wij kunnen afhankelijk van de vraag van de gemeente ook een uitgebreider maatwerkprogramma samenstellen.

Groepsgrootte

> De maximale groepsgrootte per training is 12 deelnemers voor een optimale leerervaring.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  Contactpersoon

  Frederique Pel

  06 - 44 14 62 61

  Ik vond de training waardevol. Trainer was vriendelijk en deskundig op het onderwerk. De combinatie met uitleg en het maken van opdrachten vond ik een plezierige werkvorm.

  Training was nuttig en er werden goede praktische tips gegeven om mee uit ChatGPT te halen. Er was tijd ingebouwd in het programma om deze op je eigen praktijk te oefenen en toe te passen. De afwisseling was goed en de uitleg van de trainer goed. Hij ging goed in op vragen.

  Ik vond dat de trainer goed voorbereid was. Het was erg zinvol om te horen wat we met deze nieuwe technologie in ons werk kunnen doen.